Medewerker onderhoudsploeg

Vind u het ook zo fijn om in de buitenlucht te werken? En tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het speelplezier van de kinderen (in de buurt)? Kom dan onze onderhoudsploeg versterken!

Naast sociale contacten (gezelligheid!) kunt u hiermee bijvoorbeeld (werk)ervaring opdoen of vaardigheden (taal/samenwerken/ verantwoordelijkheid) versterken. U dient wel zelfstandig te kunnen werken.

Zonder onderhoud, kunnen we de speeltuin niet netjes en veilig houden. Als medewerker van de onderhoudsploeg bent u dus van grote waarde voor de speeltuin.

Taakomschrijving

Wekelijks wordt er door een enthousiast stel mannen (momenteel 3) voor gezorgd dat de speeltuin netjes is en dat de speeltoestellen goed te gebruiken zijn en blijven.

De onderhoudsploeg is verantwoordelijk voor zowel het onderhoud van het groen in de speeltuin, als voor het klein onderhoud aan de speeltoestellen, skelters en fietsjes.

De taken worden onderling verdeeld op basis van interesse en ervaring/aanleg. Waar de een het fijner vindt om gras te maaien en bladeren te harken, gaat de ander de skelter repareren.

Kortom er is werk genoeg en vast iets te vinden wat bij u past!

Wat kost het u?

De onderhoudsploeg werkt in principe het gehele jaar door (bij goed weer) in de speeltuin.

Wat krijgt u ervoor terug?

Een gezellige, actieve ochtend in de buitenlucht!

Eer van uw werk, want zonder de onderhoudsploeg kan de speeltuin wel sluiten, en een warm welkom in een zeer enthousiaste groep.

Naast gezelligheid kunt u hiermee natuurlijk ook (werk)ervaring opdoen en/of specifieke vaardigheden mbt het onderhoud of zelfs algemenere vaardigheden zoals taal/samenwerken/ verantwoordelijkheid versterken.

Uiteraard bent u ook kosteloos lid van onze vereniging.

Heeft u vragen of wilt u zicht direct aanmelden als medewerker onderhoudsploeg?

Kom gerust een keer langs voor verder informatie en om te zien of het iets voor u is! Of stuur ons een mail.

Openingstijden

Indien verhuurd (zie kalender op de website) dan 's ochtends gesloten
Maandag tot en met vrijdag
09:00 uur tot 16:00 uur.
Zaterdag en zondag
10:30 uur tot 16:30 uur.


Activiteiten


Nieuwsbrief aanmelden
Oud-Beijerland, Netherlands

Onze sponsors