Coördinator Pameijer

Speelvlucht helpt Pameijer door hen een werkplek aan te bieden. Van eenvoudige groenwerkzaamheden (zoals weghalen rondom de speeltoestellen) tot technische klussen (een stuk hout op maat maken) of een fiets/skelter repareren.

Met hun werkzaamheden helpen zij de speeltuin enorm. Of het nu gaat om de paden vegen, grasmaaien of huurders helpen met de ‘verhuurd’ bord ophangen. Een bezem om iets schoon te maken of meer technisch werk. Het is ongelofelijk fijn dat deze cliënten en de begeleiders zich zo inzetten voor de speeltuin, want zij houden het netjes.

De cliënten van Pameijer hebben duidelijke instructies vanuit hun eigen begeleider. De taken, groot of klein, zijn passend voor de mensen. Dat betekent dat iedereen een opdracht heeft naar vermogen. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar niveau bijdragen aan de maatschappij, en dat doet hun goed!

Speelvlucht zoekt nog wel een vrijwilliger die de brug willen slaan tussen het bestuur van Speelvlucht en Pameijer, iemand die doordeweeks in de ochtenden hiervoor tijd wil maken. Want de mensen van Pameijer doen heel erg veel, maar de sturing en verantwoording ligt bij Speelvlucht. De bestuursleden hebben allemaal een baan, waardoor het gewoon lastig is om vaak in de ochtenden aanwezig te zijn. Dus heeft u een hart voor de speeltuin en in de ochtenden tijd? Het is ontzettend leuk om met hen samen de speeltuin mooi te houden. Aanmelden kan bij voorzitter@speelvlucht.nl

Openingstijden

Indien verhuurd (zie kalender op de website) dan 's ochtends gesloten
Maandag tot en met vrijdag
09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen
10:30 uur tot 17:00 uur.


Activiteiten


Nieuwsbrief aanmelden
Oud-Beijerland, Netherlands

Onze sponsors