Activiteiten begeleider

Wat is er nou leuker dan met kinderen samen te werken en te spelen in de speeltuin en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het speelplezier van andere kinderen? Als activiteitenbegeleider kunt u dan ook heel veel plezier beleven in onze speeltuin en uw eigen (klein)kinderen en/of de andere kinderen een enorm plezier doen!

Ook zonder kinderen bent u van harte welkom om ons te komen helpen. Naast sociale contacten (gezelligheid!) kunt u hiermee bijvoorbeeld (werk)ervaring opdoen of vaardigheden (taal/samenwerken/ verantwoordelijkheid) versterken. Uiteraard dient u wel affiniteit te hebben met kinderen (minimaal 15 jaar oud).

Minimaal zes keer per jaar moeten wij als speeltuin een activiteit organiseren, maar het liefst doen wij het elke maand (of nog vaker). Wij willen heel graag heel veel leuke dingen doen, maar vele activiteiten moeten we geheel of gedeeltelijk laten vallen wegens een tekort aan helpende handen. We kunnen uw hulp dan ook erg goed gebruiken!

Taakomschrijving

Als activiteiten begeleider kunt u ons komen helpen met verschillende taken, bijvoorbeeld het opbouwen van de activiteiten, begeleiding bij spelletjes, verkoop van snoep/drankjes in het winkeltje, schminken, buttons maken, knutselen, ingangs-controle (entree), paashaas spelen op het paasfeest, speurtocht uitzetten, en nog vele andere dingen….

Per activiteit kunnen de taken enorm variëren, maar uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen en mogelijkheden. Indien mogelijk/gewenst zoeken we er zelfs iets bij, want hoe meer hoe leuker voor de kinderen.

Een activiteit duurt meestal een hele middag (van half 2 tot 5), maar u kunt ook een halve middag komen helpen of bijvoorbeeld alleen met opbouwen of opruimen.

U kunt zelf (liefst) aan het begin van het seizoen (later mag ook) aangeven bij welke activiteit(en) u kan/wil komen helpen en wat u voorkeuren eventueel zijn.

Wat kost het u?

We plannen ongeveer 6-10 activiteiten per jaar, in principe op zaterdagmiddag.

Hoeveel tijd het u kost bepaalt u in grote mate zelf. Meestal beginnen we ergens tussen 12 en 13 uur met opbouwen (afhankelijk van hoeveel werk er is) en zijn we uiterlijk 18 uur klaar met opruimen. De activiteit zelf duurt dan meestal 13:30 tot 17 uur.

U kunt zelf aangeven welke tijden en bij welke activiteiten we op u mogen rekenen. Kunt/wilt u onverhoopt toch niet op deze tijd dan vragen wij u dit zo snel mogelijk door te geven, zodat wij eventueel nog voor vervanging kunnen zorgen.

Wat krijgt u ervoor terug?

De vele enorm blije gezichten van de spelende kinderen (en hun ouders) zijn natuurlijk al goud waard!

Maar daarnaast is de kans ook groot dat u leuke, nieuwe contacten opdoet en kunt u mogelijk (werk)ervaring opdoen of bijvoorbeeld vaardigheden (taal / samenwerken / verantwoordelijkheid) versterken.

Daarnaast krijgt u bij een inzet van minimaal 5x per jaar (dit kan bestaan uit speelgoedbeheerder zijn en/of het begeleiden van activiteiten), het jaar erop het gezinslidmaatschap volledig gratis.

Heeft u vragen of wilt u zicht direct aanmelden als activiteitenbegeleider? Stuur ons dan een mail.

Openingstijden

Indien verhuurd (zie kalender op de website) dan 's ochtends gesloten
Maandag tot en met vrijdag
09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen
10:30 uur tot 17:00 uur.


Activiteiten


Nieuwsbrief aanmelden
Oud-Beijerland, Netherlands

Onze sponsors